След многото нови звездни връзки през 2018 г. през 2019

...
След многото нови звездни връзки през 2018 г. през 2019
Коментари Харесай

Звезден бейби бум през 2019 г.! Ето кои БГ звезди станаха родители за първи път!

След многото нови звездни връзки през 2018 година през 2019 година се случи разумното - родиха се доста звездни бебета. Може даже да се каже, че има звезден бейби взрив. Припомняме ви еуфорията към раждането на наследниците на някои от най-популярните лица у нас през годината.

Благой Джуниър

Синът на футболиста Благой Георгиев и Златка Райкова се роди в края на септември тази година и незабавно стана ясно, че момченцето носи името на татко си. Нещо повече - от украсата на погачата му стана ясно, че родителите си мечтаят дребния Благой да наследи и професияна на татко си.

Виж още: Златка Райкова с първи прочувствени думи към сина си: Плача без да спирам!

 

Даниел

Синът на Поли Генова се роди в средата на април. Дълго време тя го криеше от почитателите си в Instagram, само че точно на рождения ден на обичания си мъж, сподели и сина си, и неговия татко.

Виж още: Честито! Поли Генова стана майка: Роди ѝ се момченце!

Амая Шопова

Дъщеричката на инфлуенсърите Теа Минкова и Наум Шопов се роди при започване на декември. От самото начало на бременността почитателите на двамата бяха постоянно в час с всичко към бъдещата майка, нейната рутина и покупки. 

Виж още: Теа и Наум станаха родители! Роди им се момиченце, ето и по какъв начин се споделя!

Дъщерята на Криско

Името ѝ не е напълно ясно, въпреки че на доста места се написа, че името на дъщеричката е Амая. " Бати стана тати ", написа изпълнителят в Instagram, само че до момента повече детайлности не са обществено известни.

Виж още: Криско стана БАЩА!

Доминик

Синът на Тото от СкандаУ се роди в края на юни. Майка на дребния Доминик е танцьорката Кристин, с която са от относително скоро.

Виж още: Тото от СкандаУ стана татко броени часове след Криско!

Бест Батинков

Синът на миската Антония Петрова се роди при започване на годината и към този момент върви, измисля си игри, а съгласно изявления пъпът му е метнат в Президентството.

Виж още: Как Антония Петрова смъкна 11 кг. дни след раждането? Миската ядоса майките

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР