След многократните уверения, че няма да напада Украйна, които днес

...
След многократните уверения, че няма да напада Украйна, които днес
Коментари Харесай

Русия – с агресия, лавиране и реваншизъм към дълбока изолация

След многократните уверения, че няма да атакува Украйна, които през днешния ден жестоко наруши, Кремъл подмени и задачата на офанзивата си, като стартира от помощ за сепаратистките Донецка и Луганска републики, мина през „ избавление ” на украинския народ от държавното управление му и в този момент към този момент преследва нацисти.

„ Трябва да прочистим Украйна от пронацистки настроени хора. Сроковете на интервенцията ще дефинира Путин, което зависи от нейната ефикасност и целенасоченост ”, сподели на брифинг Песков и с едно изречение разкри, че политическото мислене на съветското държавно управление е надълбоко заседнало в предишното.

В отговор на въпрос за вероятни ответни стъпки и въвеждане на персонални наказания против съветския президент и членовете на съветското държавно управление, Песков съобщи: „ Русия не може да попадне зад желязна завеса, не е допустимо да се изолира такава страна ”.

Един от най-големите подръжници на Путин в Европа, президентът на Чехия Милош Земан го опроверга с остро изказване. „ Русия извърши закононарушение против човечеството. Преди споделях, че руснаците не са...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР