След минути официално ще бъде представен пред колектива новият директор

...
След минути официално ще бъде представен пред колектива новият директор
Коментари Харесай

BulNews позна: Представят новия директор на полицията във Враца, вижте кой е той

След минути публично ще бъде показан пред колектива новият шеф на регионалната дирекция на полицията във Враца, научи извънредно организация BulNews.bg. От през днешния ден на този пост застава Янко Янколов, който до момента оглавяваше структурата на Министерство на вътрешните работи във Видин. Досегашният краткотрайно изпълняващ длъжността Цветелин Стоянов се завръща на остарялата си позиция в дирекцията.
За читателите на организация BulNews.bg това не е вест, а един от многото обстоятелства в осведомителния поток. Още на 9 ноември предходната година медията ни първа и единствена заяви кой ще бъде новият началник на полицията /виж факсимилето/. Така за следващ път публицистите от BulNews.bg демонстрираха класа и свършиха своята работа в поднасянето на бързи и точни вести на милионите си читатели в цялата страна.
Старши комисар Янко Янколов е роден на 10 март 1974 година в Лом. Завършил е висше обучение с образователно-квалификационна степен „ магистър “ по компетентност „ Финанси “ във Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “. Професионалната му кариера в Министерство на вътрешните работи стартира през 1995 година на служба служител на реда към II-ро РПУ в столицата. Последователно е заемал длъжностите служител на реда, старши служител на реда, пълководец на поделение, младши шпионин, шпионин, шеф на група, шеф на бранш, заместник-началник на V-то Районно ръководство при Столична дирекция на вътрешните работи. По време на службата си е награждаван неведнъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР