След министъра на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, сега

...
След министъра на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, сега
Коментари Харесай

Георг Георгиев: След Кулеба, сега и адм. Бауер е сякаш скрит от очите на българската публика

" След министъра на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, в този момент и адм. Бауер е като че ли прикрит от очите на българската аудитория ". Това написа в профила си във фейсбук водачът на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев. По думите му за повторно в рамките единствено на дни, научаваме в последния миг, и без никакво авансово уведомление, за идването на почитан интернационален представител.

Ето и цялостния текст:

На посещаване в България е дошъл адм. Роб Бауер, ръководител на Военния комитет на НАТО.

За повторно в рамките единствено на дни, научаваме в последния миг, и без никакво авансово уведомление, за идването на почитан интернационален представител.

След министъра на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, в този момент и адм. Бауер е като че ли прикрит от очите на българската аудитория. Чисто съвпадане на двете визити? Може би началникът на най-висшия боен орган на Алианса идва, с цел да показа незабравими моменти от Стария град на Пловдив?

Българското държавно управление не е просто безсрамно - то е извратено.

На фона на нечленоразделните звуци излезли от устите на двете недоразумения от Политическа партия, наречени ръководител и зам.-председател на комисията по външна политика на Народното събрание, след яловата позиция на външния ни министър и унизителните словоплетства на #про100Петков, през днешния ден в пленарна зала ДеБъ избраха най-изразителния си и харизматичен представител да опита да изчете без схващане нещо, което необяснимо бяха нарекли „ декларация”. Всъщност това представляваха 3 реда, функционалност на откровената полуда на съдружен сътрудник, който се приканва самичък да вземе управническо решение. След като стачкуваха против себе си, през днешния ден тези, които по силата на последните изследвания към този момент не са в Народно събрание, си се възмутиха сами и си желаеха да поддържат Украйна.

Сфинксът на обединението Корнелия Нинова обаче стои непреклонен и няма да помръдне, до момента в който не отговорят на гатанката му: „ Как ще продължите да крадете, в случай че ви бутна кабинетчето? “
https://www.facebook.com/gueorg.danielov/posts/1830382277159479
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР