След миналогодишните бонбонени и ярки тонове, черното се върна триумфално

...
След миналогодишните бонбонени и ярки тонове, черното се върна триумфално
Коментари Харесай

Черното надви цветовете на Оскарите - slava.bg

След миналогодишните бонбонени и ярки тонове, черното се върна триумфално като доминатор на аления килим на Оскарите. Най-високите френски марки Диор и Шанел, които си поделиха имиджите на най-красивите звезди в света го налаган безапелационно.

Най-много аплодисменти, по традиция от дост години наасам, обра някогашният модел и номинирана Чарлий Терон, както постоянно в Диор, до момента в който при Натали Портман черното беше обогатено със златна орнаментика. Ретро рокля – от сбирката висша мода 1994 година на Лагерфелд бе дадена на посланичката на Шанел – номинираната Марго Роби, до момента в който Пенелопе Круз бе също в черно от настоящата.

Щедри деколтета и формата на цветя като линия преобладават при тоалетите с връщаща се тежка дължина – същински водопади от плат. Армани, който също се отличи с две огромни звезди на аления килим, ги облече в бяло, само че при Лора Дърн, „ поръсено “ с шлагера на сезона – черното. И тя, и Рене Зелуегър – другата облечена от италианеца, и то във висшата му мода – сбирката Приве, обаче взеха статуетките. Изпадане от рамката се получи при роклята в цвят шампанско на номинираната Скарлет Йохансон от марката Оскар де ла Рента.

Най-много мнения обаче провокира дамският тоалет на репортера Били Портър от Жил Дийкън, който съгласно дизайнера и неговата жертва на модата бил въодушевен от орнаментиката в Бъкингамския замък. Вижте галерията с най-красивите на Оскарите ТУК.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР