След Милан, сега мърсисайдци победиха и Болоня Ливърпул взе втори

...
След Милан, сега мърсисайдци победиха и Болоня Ливърпул взе втори
Коментари Харесай

Ливърпул продължава по план, взе втори италиански скалп

След Милан, в този момент мърсисайдци победиха и Болоня
Ливърпул взе втори следващ италиански скалп в Шампионска лига и след успеха над Милан в първия кръг на конкуренцията, в този момент мърсисайдци надделяха и Болоня с 2:0.

Мач, който Ливърпул напълно предстоящо завоюва, само че пък това въобще не се случи толкоз елементарно, колкото почитателите на британския отбор чакаха.

Предвид големите компликации на Болоня от началото на сезона в Серия " А ", неналичието на европейски опит, а и въпреки всичко много по-високата класа на Ливърпул, упованията бяха нещата на " Анфийлд " да се случат много по-лесно.

И началото на мача бе съвършено, тъй като още в 11-ата минута Мохамед Салах центрира, а Алексис Макалистър от близка отдалеченост съумя да изведе Ливърпул напред и да даде съвършения старт на своя отбор.

Вместо след гола да забележим напън в алено и още попадения в италианската врата, то се оказа същинско знамение, че до почивката Болоня не изравни.

Първо удар на Далинга се спря в негов съотборник, а по-късно Ндой и Урбански се регистрираха със съществени пропуски, които лишиха Болоня от привидно справедливо равнене.

През втората част обаче Ливърпул взе нещата в ръце и потърси второ попадение. То пристигна в 75-ата минута, когато с прекрасен удар Мохамед Салах удвои и на процедура реши всичко в този забавен двубой.

Така Ливърпул взе втори италиански скалп в Шампионска лига, а дебютантът Болоня към момента търси дебютния си гол.

Ето и резултатите от тазвечершните мачове:

Жирона - Фейенорд 2:3

Шахтьор Донецк - Аталанта 0:3

Астън Вила - Байерн Мюнхен 1:0

Бенфика - Атлетико Мадрид 4:0

Динамо Загреб - Монако 2:2

Лил - Реал Мадрид 1:0

Ливърпул - Болоня 2:0

Република България Лайпциг - Ювентус 2:3

Щурм Грац - Клуб Брюж 0:1
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР