След месеци на трескави спекулации, книгата има дата на публикуване:

...
След месеци на трескави спекулации, книгата има дата на публикуване:
Коментари Харесай

Обявиха кога излизат мемоарите на принц Хари


" След месеци на трескави спекулации, книгата има дата на издание: 10 януари 2023 година, съгласно ръководители на промишлеността ", твърди New York Times в публикация, оповестена в сряда. Издателят на книгата Penguin Random House и представител на Хари и брачната половинка му отхвърлиха да разясняват тематиката.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 185
Page Six по-рано заяви, че 38-годишният Хари обезверено желае да пренапише книгата, която в началото трябваше да излезе през ноември тази година, след гибелта на кралица.

Авторът на " Отмъщението " Том Бауър съобщи извънредно пред Page Six през октомври, че кралското семейство е " извънредно изнервено " по отношение на идното издание и назова книгата " бомба със закъснител ".

" Мисля, че всички знаят, че Съсекс не могат да трансформират книгата по никакъв метод ", изясни той. " Могат ли да я създадат по-неприятна? Защото в противоположен случай няма да получим продажби. "

Бауър твърди, че книгата " ще включва глава за погребението на кралицата ".

" И просто ще има още материал за това по какъв начин са били подценени и всички останали обиди против кралското семейство ", добави той.

Хари и 41-годишната Маркъл работят и по сериал на Netflix, откакто през 2020 година се отхвърлиха от кралските си отговорности и се реалокираха в Калифорния, предаде dir.bg.

Сделката беше оповестена за първи път в средата на 2021 година и беше разказана като " съкровен и трогателен " спомен от сина на крал Чарлз lll, който ще предложи " финален роман за прекарванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи като човек ".

Бащата на две деца съобщи в изказване по това време, че желае да сътвори " роман от първа ръка за живота ми, който да е прецизен и изцяло достоверен ".

" През годините съм носил доста шапки, както в дословен, по този начин и в метафоричен смисъл, и се надявам, че разказвайки моята история - възходите и паденията, грешките, научените уроци - мога да оказа помощ да покажа, че без значение от кое място идваме, имаме повече общи неща, в сравнение с си мислим ", сподели Хари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР