След месеци на спекулации за анонс на нова игра от

...
След месеци на спекулации за анонс на нова игра от
Коментари Харесай

Анонс на Amnesia: The Bunker

След месеци на спекулации за анонс на нова игра от света на хорър сериите Amnesia,Frictional Games разкриха през тази седмица Amnesia: The Bunker, която излиза още идната година за конзоли и лични компютри. А от описанието на The Bunker наподобява, че Frictional поемат в нова посока в развиването си.

Amnesia: The Bunker се разказва, като игра с полу-отворен свят, който ви показва млад френски боец, който се разсънва в бункер по време на Първата международна война без да помни нищо. Самият бункер ще е тъмен и зле осветлен, криещ секрети и смъртоносни закани, като множеството от събитията, които се чака да ви споходят са без авансово написан сюжет, дават обещание Frictional. Заедно с всички други незнайни, най-голямата опасност за вас тук ще се явява създание, което не принадлежи на този свят и ще следва всяка ваша стъпка.

Въоръжен само с револвер и малко фенерче с шумно динамо, вие поемате надзор над дейностите и решенията си, като ще може да очаквате и съответните последици от това. Именно свободата на деяние I непредвидени събития без написан авансово сюжет се чака да са и огромните достолепия на The Bunker.

„ Amnesia: The Bunker ще сложи на тестване находчивостта, смелостта и способността на играчите да работят напрегнат, с цел да вземат бързо решителни избори. Ще имате на ситуирани голям брой решения за всяка една задача, мистерия и затруднение, което срещате по пътя си. От вас зависят личните ви ходове “, гласи част от анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР