След месеци на спекулации Риши Сунак най-накрая потвърди датата на

...
След месеци на спекулации Риши Сунак най-накрая потвърди датата на
Коментари Харесай

Мемовете на общите избори виждат подгизналия Риши Сунак, осмеян за всичко - от дъжд до котката Лари

След месеци на спекулации Риши Сунак най-сетне удостовери датата на общите избори през днешния ден - за негово страдание проливните дъждове в Лондон провокираха поток от мемета за негова сметка.

Говорейки от естрада на Даунинг стрийт, министър-председателят свика изборите за 4 юли и още един път очерта аргументите си за какво счита, че гласоподавателите би трябвало да поддържат консерваторите над лейбъристите, защото той бързо беше пропит от дъждът.

" Не мога и няма да кажа, че сме създали всичко както би трябвало ", сподели Сунак. „ Никое държавно управление не би трябвало. Но аз се гордея с това, което постигнахме дружно, смелите дейности, които предприехме, и съм убеден в това, което можем да създадем в бъдеще. “

Съобщението на Сунак скоро се трансформира в злополука, защото бързо стана ясно, че ще би трябвало да се бори с ревящи високоговорители, заглушаващи речта му с песента на D:Ream „ Things Can Only Get Better “ (използвана необятно в акцията на Лейбъристите през 1997 г.) в допълнение към пороен потоп.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР