След месеци на спекулации Николаос Цитиридис най-накрая призна в ефир

...
След месеци на спекулации Николаос Цитиридис най-накрая призна в ефир
Коментари Харесай

Цитиридис най-после призна за Боряна

След месеци на спекулации Николаос Цитиридис най-сетне призна в ефир за връзката си с актрисата от сериала " Съни бийч " Боряна Братоева. Гръкът направи това непринудено в своето шоу в Би Ти Ви по време на посещение на колежката на гаджето му – Радина Думанян. 

Месеци наред Цитиридис се опитваше да пази в загадка връзката си с Боряна Братоева, въпреки че тази загадка от дълго време към този момент е социална. Във вторник вечерта той, както наподобява, непланирано, извади на ярко тази детайлност от персоналния си живот и най-сетне удостовери, че слуховете са чиста истина. Повод за това стана задача, която " Шоуто на Николаос Цитиридис " сложи на гостенката за вечерта – Радина Думанян. Тя трябваше да изясни на водещия по какъв начин да стигне до улица в София, до момента в който имитира флирт с него. Звездата от сериалите на Нова тв " Откраднат живот " и " Лъжите в нас " вкара в деяние най-съблазнителния звук, на който е способна, с което накара гръка да се изчерви и разсмее по едно и също време. " Мисля, че единствено аз мога да те заведа до улица " Щастие "... най-вече още един човек, само че това сме. " Конче вихрогонче " е доста приятна улица, до която би трябвало да се бяга, с цел да стигнем до... гледай ме в очите, като ти приказвам! ", обърна се Радина към Николаос. Това беше моментът, в който той, без да усети, разгласи името на дамата до себе си: " Не мога, тъй като познавам мъжа ти, а ти познаваш Боряна ", сподели водещият. По този метод той удостовери слуховете, че има връзка с Боряна Братоева.

Радина и Боряна се познават от Пловдивския спектакъл, където и двете работят на щат. Докато Думанян е по-скоро лице на Нова тв, Братоева от дълго време се свързва главно с Би Ти Ви. Тя изгря там преди години в сериала " Седем часа разлика ", а в този момент е известна и от " Съни бийч ". С Цитиридис се срещат около участия на актрисата в неговото шоу. Паметливи фенове помнят, че при първото посещение на Боряна в студиото Николаос преди повече от две години той я засипа с похвали. По-късно професионалните им връзки са минали в персонални. Говори се, че двамата към този момент живеят дружно, доколкото това е допустимо в случай, че тя работи на щат в Пловдив. Актрисата дълго отхвърляше да разяснява слуховете за връзката й с водещия. Тя споделяше, че избира да приказва за професионалния си живот, а не за персоналния. Нико пък споделяше, че е привързан, само че не споделяше името на дамата, която е откраднала сърцето му.  " Имам си гадже, по тази причина не си диря друго. Намерих точния човек! ", показа преди време той в обществените мрежи. В началото на септември двойката за първи път се появи публично дружно. Това стана на празненството, с което Би Ти Ви означи началото на новия тв сезон. Цитиридис беше водещ, а Боряна се появи късно вечерта, като се твърди, че са си тръгнали дружно. Но до момента не бяха разгласявали връзката си в ефир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР