След месеци на спекулации, че Capcom подготвя преработена версия на

...
След месеци на спекулации, че Capcom подготвя преработена версия на
Коментари Харесай

Capcom анонсира Resident Evil 4 Remake

След месеци на спекулации, че Capcom приготвя модифицирана версия на Resident Evil 4, пристигна и анонсът на играта. Той беше изработен по време на провелия се през предходната седмица State of Play.

Resident Evil 4 ви трансферира пет години след случая в Ракун сити, а Лион Кенеди бива претрупан с задача да замине за Европа и открие изчезналата щерка на американския президент.

„Когато излезе, Resident Evil 4, той революционизира поредицата с новите си геймплей детайли, които комбинират екшън, пукотевица и ръководство на запаси, които след това сложиха стандартите за бъдещите Resident Evil заглавия. Този път играта се създава с мисъл да реализира най-модерно качество за сървайвъл хорър, подобаващ за 2023, до момента в който в това време резервира същината на истинската игра“, пишат от Capcom.

Resident Evil 4 Remake излиза за сегашното конзолно потомство на 24.03.2023.

Анонсът на модифицираната версия на RE4 не беше единственото разобличаване на Capcom по време на отминалия State of Play. Почитателите на шлемовете за виртуална действителност имат мотив за празнуване тъй като Resident Evil Village идва за PlayStation VR. От видеото, съпътстващо анонса виждаме главно замъка на лейди Димитреску и научаваме, че Sense контролерите на PSVR2 ще разрешават самостоятелната съгласуваност на ръцете на Итън и осъществяването на динамични дейности.

„Опитвайте да се предпазите и с двете си ръце и Итън ще го направи по същия метод, хванете в ръка револвер и Итън ще постъпи по същия метод. Вече ще може да изпълнявате също по този начин динамични дейности, като да вземем за пример да стреляте с револвер, до момента в който държите нож в другата ръка или да държите револвер в едната ръка и пушка в другата“, пишат Capcom.

Все още няма дата на излизане на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР