След месеци на спекулации, бившият американски вицепрезидент Джо Байдън се

...
След месеци на спекулации, бившият американски вицепрезидент Джо Байдън се
Коментари Харесай

Демократът Джо Байдън се кандидатира за президент за изборите през 2020 г.

След месеци на спекулации, някогашният американски вицепрезидент Джо Байдън се включи в конкуренцията за Белия дом. 76-годишният политик стартира яростно състезание за номинацията на Демократическата партия. Той е 20-я претендент в лагера на демократите. Президентските избори ще се проведат през ноември идната година.

 © БГНЕС
Той е измежду най-опитните претенденти на демократите. Бил е сенатор 6 мандата. Два пъти се е кандидатирал за президент и 8 години е бил вицепрезидент на Барак Обама.

Джо Байдън се кандидатира за президент и през 2016-та, само че отдръпна кандидатурата си, поради гибелта на сина си. В политиката Байдън е сдържан, а имиджът му е на обединител.

Джо Байдън, претендент за президент на Съединени американски щати: Обявявам кандидатурата си, тъй като Америка е концепция. Една концепция, която е по-силна от армията, по-голяма от океаните, по-силна от всеки деспот или тиранин.  Джо Байдън се кандидатира за президент на Съединени американски щати Джо Байдън се кандидатира за президент на Съединени американски щати
Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи, че навлиза в конкуренцията за Белия дом през 2020 година, като се причисли към към този момент препълнения лист с к...

През последните седмици имиджът му беше засенчен от изказвания на дами, че употребявал прекомерно фамилиарни жестове към тях. Байдън се извини и увери, че ще внимава повече.

Надпреварата в лагера на демократите се обрисува сложна. Предвидени са 12 дебата сред претендентите. Ако бъде определен, Джо Байдън ще бъде най-възрастният президент в историята на Съединените щати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР