След месеци на спекулации, а за последно и няколко потайни

...
След месеци на спекулации, а за последно и няколко потайни
Коментари Харесай

TGA 2022: Анонс на Death Stranding 2

След месеци на спекулации, а за последно и няколко потайни послания на самия Хидео Коджима, по време на The Game Awards 2022 беше обявен Death Stranding 2, продължение на истинската игра от 2019. Анонсът на играта беше съпроводен от първи формален филмов откъс към нея. Прави усещане написаното в скобите към заглавието на видеото, а точно, че очевидно играта няма да носи името Death Stranding 2.

Не знаем доста детайлности за продължението на Death Stranding, също така, че в него ще забележим завръщането на Норман Рийдъс, Трой Бекър и Лея Сейду, дружно с прибавянето на Ел Фанинг (Super 8, Galveston) и Шиоли Кутсуна (Deadpool 2).

В къс диалог с домакина на TGA 2022 Джоф Кийли, Коджима е почнал сюжета преди старта на коронавирусната зараза, само че я е приключил преди нея.

„ Написах историята преди пандемията, само че откакто я претърпях, пренаписах сюжета от нулата. Не желаех да планувам повече бъдещето, тъй че я пренаписах “, изяснява Коджима. Вероятно той загатва за показаното в първия Death Stranding, в чиято действителност хората са разграничени един от различен физически, изолирани в свои лични светове, криещи се от дебнещата на открито заплаха. Що се отнася до това по какво се разграничава DS2 от истинската игра, Коджима отхвърля да дава детайлности. „ Не мога тъкмо в този момент да влизам в детайлности. Поставил съм много неща в филмовия откъс, тъй че хората да приказват за него и сами да открият това, което ги интересува “.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР