След месеци на слухове Моника Белучи потвърди връзката си с

...
След месеци на слухове Моника Белучи потвърди връзката си с
Коментари Харесай

Моника Белучи най-накрая си призна

След месеци на клюки Моника Белучи удостовери връзката си с Тим Бъртън. Говорейки за първи път за техния романс в ново изявление за " Elle " Франция, 58-годишната актриса показа за любовта си към 64-годишния режисьор. И разкри, че е щастлива, че го е срещнала.

" Това, което мога да кажа - на първо място се веселя, че срещнах този човек ", сподели Белучи. " Това е една от тези срещи, които рядко се случват в живота. Той е необикновен и същински го обичам. Освен че доста го почитам. "

В момента двойката работи дружно по кино лентата " Beetlejuice 2 ", чийто режисьор е Бъртън, а фотосите му към този момент започнаха в Лондон.

" Много ми подхожда този свят на фантазиите, който Тим основава във филмите си и в който чудовищата са положителни, като че ли можем да превърнем тъмните си страни в нещо ярко, опрощаващо ", споделя още Моника.

Още през май The Hollywood Reporter заяви, че Белучи е получила роля във кино лентата, който ще се излезе на огромен екран на 6 септември, 2024 година

Моника Белучи и Тим Бъртън се срещат за малко на аления килим на филмовия фестивал в Кан през 2006 година 15 години по-късно, през октомври предходната година, актрисата от " Малена " връчи на режисьора премията за изцяло творчество на филмовия фестивал Люмиер.

Четири месеца по-късно двамата са видени дружно в Мадрид - непосредственост един до различен, държащи се за ръце, а за деня на влюбените през февруари бяха засечени се целуват и пред хотел в Париж.

Белучи се раздели със брачна половинка си Венсан Касел през 2013 година Двамата имат две дъщери - Дева (18 г.) и Леони (12 г.).

Бъртън пък дълги години бе по отношение на актрисата Хелена Бонъм Картър, от 2001 до 2014 година, от която има наследник Били (19 г.), и щерка Нел (15 г.), напомня People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР