След месеци на щателно планиране на сватбения ви ден, последното

...
След месеци на щателно планиране на сватбения ви ден, последното
Коментари Харесай

Възмутена булка иска възстановяване на сумата от фотографа, след като откри, че е спала със съпруга си

След месеци на подробно обмисляне на сватбения ви ден, последното нещо, което желаете, е всичко да се разпадне - тъй че една младоженка остана ужасена при допускането на брачна половинка си на огромният ден.

Много обмисляне е обвързвано с една женитба - от разглеждане на десетки места, дегустация на менюта, наемане на фотограф, основаване на съвършения лист с посетители, пробване на рокля след рокля и взимане на нещо назаем и синьо, тъй че в случай че нещата се объркат, това може да бъде изнервящо.

Когато се жениш за индивида, с който искаш да прекараш остатъка от живота си, се надяваш всичко да мине безпроблемно – само че една младоженка се оказа неспособна да избави брака си след брачна половинка си признаха нещо шокиращо за техния брачен фотограф.

Булката остана алена и озадачена, когато брачният партньор й призна, че е спал с техния фотограф „ в някакъв миг след сватбата “. Оставена да се клати, тя изиска възобновяване на парите от фотографското студио, само че водещият фотограф отблъсна.

Отправяйки се към R...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР