След месеци на обещания (или заплахи) да представи своя собствена

...
След месеци на обещания (или заплахи) да представи своя собствена
Коментари Харесай

Доналд Тръмп представи собствения си блог

След месеци на обещания (или заплахи) да показа своя лична обществена мрежа, някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп най-накрая извърши упоритостта си във вторник, стартирайки нова секция на корпоративния уебсайт на неговия едноименен холдинг – която всъщност съставлява общоприет блог.

Блогът на Тръмп е наричан като „ Платформата “ и всъщност дизайнът му е завършен като Twitter, откъдето Тръмп получи към момента настояща възбрана. Хората могат да се абонират за приемане на вести при издание в платформата посредством имейл или телефонен номер, като се твърди, че те могат да харесват и споделят изявления, макар че все още опцията за харесване не работи, а шерването е допустимо само във Фейсбук – шерването в Twitter към момента не работи изправно в системата, само че т обществената мрежа споделят, че нямат нищо срещу новата самодейност на Тръмп да има онлайн публичност.

„ Като цяло шерването на наличие от домейна на уеб страницата е позволено, стига материалът да съблюдава разпоредбите на Twitter “, сподели представител на обществената мрежа в изказване за известния портал The Verge във вторник. Фейсбук не отговори незабавно на настояването на спомагателен коментар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР