След месец на футболни страсти и амбиции за най-престижната футболна

...
След месец на футболни страсти и амбиции за най-престижната футболна
Коментари Харесай

Рекорден зрителски интерес към UEFA EURO 2024: Испания триумфира в Берлин

След месец на футболни пристрастености и упоритости за най-престижната футболна купа в Европа , титаничният конфликт сред Испания и Англия нощес дефинира новия първенец на Стария континент. Играчите на „ Ла Фурия Роха “ подвигнаха за рекорден четвърти път мечтания трофей на „ Олимпиащадион “ в Берлин.

Триумф означават и спортните редакции на „ NOVA “ и „ Българска национална телевизия “, които съумяха да привлекат голям зрителски интерес по време на взаимното лъчение на шампионата. Официалните пийпълметрични резултати демонстрират, че финалът е гледан от над 20% повече фенове по отношение на този на UEFA EURO 2020 на емблематичния стадион „ Уембли “ в Лондон.

Двубоят сред Испания и Англия нощес е проследен от над 1 254 000 фенове, до момента в който общата публика на решителната борба на предходното издание на шампионата е била над 1 041 000 фенове. Тази година се регистрира и сериозен растеж при записания аудиторен дял.

Данните демонстрират, че финалът на шампионата тази година е гледан от съвсем две трети от всички българи, които въобще са гледали телевизия по това време, до момента в който през 2021 година, последната среща е проследена от малко над половината от зрителската публика.

Първият полуфинал сред Испания и Франция е отчел най-голям аудиторен дял измежду всички останали мачове преди финала. Футболната среща е гледана от 45,6% от всички, които са гледали телевизия по това време.

Тези данни удостоверяват възходящия интерес към футболните събития .

Китайската стопанска система се забави през последното тримесечие поради слабото потребителско търсене

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР