След месец и и месеци на спекулации, битката между шампиона

...
След месец и и месеци на спекулации, битката между шампиона
Коментари Харесай

Сен Пиер: Биспинг е ужасен от факта, че ще пренеса битката на земята

След месец и и месеци на спекулации, борбата сред първенеца на Ultimate Fighting Championship (UFC) в междинна категория Майкъл Биспинг и Джордж Сен Пиер е към този момент факт.

Двамата ще се изправят един против различен на 4-ти ноември в "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк. Биспинг не пропуща опцията да се заяде с идния си конкурент при всяка негова изява, само че съгласно Сен Пиер, нищо от това, което Майкъл споделя не го тормози.

"Той постоянно пее една и съща ария. Майкъл е ужасяващ от обстоятелството, че ще пренеса играта на земята и във всяко изявление, което дава, ме моли да влизам в замени с него. Ако неможеш да се бориш на земята, нямаш място в света на смесените бойни изкуства. Ще употребявам всичките си принадлежности, които имам, освен един ", съобщи Майкъл Биспинг.

Джордж Сен Пиер наподобява доста удовлетворен от метода, по който се развива подготвителния му лагер за борбата и звучи сякаш си е възвърнал част от любовта и фокуса, които му е липсвал тъкмо преди да се отдръпна от спорта за интервал от четири години.

"Сега е по-забавно и структурата на моя живот като цяло е доста по-добра, в сравнение с беше преди. Искам да кажа, че упражнявам доста, само че това не ми пречи, в този момент не се разпръсквам от странични фактори, доста съм концентриран. Психически съм на доста здрав сега. Няма друго място на света, на което желая да бъда повече, в сравнение с в Октагона против Майлъл Биспинг ", добави Джордж Сен Пиер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР