След мелето до Кадиево Петър Маринашки не искал да дава

...
След мелето до Кадиево Петър Маринашки не искал да дава
Коментари Харесай

След катастрофата до Кадиево: Маринашки не искал да дава кръ...

След мелето до Кадиево Петър Маринашки не желал да дава кръвна проба за опиати. Това сподели в правосъдната зала един от последните очевидци по делото - пътен служител на реда Юруков от районното в Стамболийски, съобщи кореспондент на " Марица ". На 11 ноември 2020-а, той бил един от униформените, отзовали се на злополуката. В патрулка та били трима. Получили сигнал от оперативния дежурен, че има конфликт в дърво и се отзовали за 5 мин. Там видял Петър Маринашки. Попитали го по какъв начин е станал удара, водачът на БМВ-то показал, че някой го е ритнал откъм гърба, разсеял се, изгубил ръководство и последвал конфликта.

Направили му проби за алкохол и опиати - били негативни. След това Юруков подхванал контролиране на трафика, който бил усложнен.

Полицаят уточни пред съда, че известно време преди мелето, до момента в който патрулирали в село Йоаким Груево, БМВ-то минало през тях, дори от вътрешната страна някой им махнал.

" На идващия ден в районното пристигна Иван Домусчиев. От сътрудници разбрах, че прякорът му е Кача. Той пита къде е блъснатата кола, по-късно дали е правилно, че тестът за опиати е негативна. Отговорихме, че е по този начин. Той сподели, че е невероятно, защото предния ден видял Маринашки да пуши марихуана. Веднага докладване тази информация. Взех Маринашки от следствието и го закарах до УМБАЛ-Пловдив. Първоначално не искаше да дава кръвна проба. Помисли, че би трябвало да я заплаща. Обясних му, че е в негова изгода и че няма да я заплаща. Тогава оказа цялостно подпомагане ", сподели служителят на реда.

Той уточни, че забелязал, че в колата има ранени и че единият може би е умрял. " Не сме вадили тела. Чакахме оперативна група и бранш " Специализирани оперативни действия ", добави служителят на реда.

Свързани вести Свидетел по делото за зверското меле до Кадиево се укривал с месеци Поискаха отново да мерят скоростта на БМВ-то ковчег от злополуката край Кадиево Още очевидци приказват за Маринашки и зверската злополука до Кадиево
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР