След масово тестване на членове на БСП за COVID-19, четирима

...
След масово тестване на членове на БСП за COVID-19, четирима
Коментари Харесай

Съветникът Николай Николов вече е с отрицателен PCR тест

След всеобщо тестване на членове на Българска социалистическа партия за COVID-19, четирима души дадоха позитивен резултат. От седмица общинският консултант Николай Николов е под карантина в дома си. Междувременно наново проучване, което си е направил по своя самодейност, е с негативни за ковид показания. В БТВ „ Тази заран " той разгласи, че се усеща добре и няма признаци на болестта. Общинският консултант изрече подозрения по отношение на отчитането на позитивните проби. Той изясни, че РЗИ са му създали PCR тест на 22 юни, а ден по-късно здравен контрольор се е свързал с него, който му е съобщил резултата.

Инспекторът ми сподели, че до два дни ще пристигна екип да ми направи втори тест, с цел да се удостовери първия тест. На 12-ия ден, който се пада през днешния ден, би трябвало да ми създадат трети тест. Ако е негативен се маха карантината. Аз, обаче, получих единствено едно телефонно позвъняване, нямам документ от РЗИ за позитивната проба, разяснява общинският консултант.

Социалистът описа, че откакто от РЗИ не му създали втори тест, той самичък решил да се тества в частна лаборатория. Това се случва четири дни след първичния тест. Николов добави, че на сътрудника му от Българска социалистическа партия Николай Цонков е взета втора проба, която е удостоверила първичния позитивен резултат. Може би, би трябвало да си народен представител, с цел да ти създадат втори тест, разяснява общинският консултант.

Първата проба ми беше взета единствено от гърлото, а втората - и от гърлото, и от носа. За мен е по-логично втората да даде по-правилния резултат. 120 лева ми струваше теста, 30 лева, с цел да дойдат лаборанти в дома ми и 5 лева административна такса. Понеже доста хора ми се оплакват, че са в същата обстановка, представете си едно семейство - това са 640 лева, в случай че имат подозрения, посочи представителят на левицата.

Николов добави, че прави разлика сред инфектиран и болен. Чух и противоположната теза - човек, който няма признаци, няма по какъв начин да е инфектиран. Тезите са разнообразни и се бият. В гимназията съм имал астматични пристъпи и изцяло съществено одобрявам болестта, тъй като белите дробове са моето едва място, сподели още той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР