След мащабната и зрелищна акция на ДАНС в Агенция Митници“

...
След мащабната и зрелищна акция на ДАНС в Агенция Митници“
Коментари Харесай

След акцията на ДАНС: Обявен е за издирване Николай Николов – Паскал, сочен за контрабандист

След огромната и зрелищна акция на ДАНС в Агенция „ Митници “ през днешния ден стана ясно, че е разгласен за търсене Николай Николов – Паскал, апетитен за контрабандист . Това заяви „ NOVA “ като се базира на свои източници. 

Паскал е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група освен за контрабанда, само че и за подкупи, и пране на пари. 

Припомняме, че дружно с него са подведени под отговорност за ОПГ още три лица . Едно от тях е шефът на Агенция „ Митници “ Петя Банкова

Николай Николов не е бил открит на адресите, които са посочени от него по време на акцията на ДАНС и КПКОНПИ. Именно заради тази причина той е разгласен за търсене. Повдигнато му е обвиняване задочно

Той е прочут измежду обществеността още от следствие през 2015 година, асоцииран е с контрола над  контрабандни канали на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “  от началото на 90-те години. Разкритията сочат, че през този пункт са прекосявали артикули на стойност милиони левове , до момента в който самият Николов остава фигура с неуловимо наличие в формалните регистри – без имущество и без полицейско досие. Роден е в Димитровград, само че адресната му регистрация е в Хасково. Николов избира живота си надалеч от общественото внимание и прекарва дълги години в Гърция.

След акцията на ДАНС в Агенция „ Митници “: Разкриха се връзките с прочут контрабандист

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР