След малко повече от месец ще изпратим 2018 г. и

...
След малко повече от месец ще изпратим 2018 г. и
Коментари Харесай

Къде да посрещнем 2019 г. по бански

След малко повече от месец ще изпратим 2018 година и ще посрещнем 2019 година Затова и вероятността към този момент да имаме ясни проекти и направени резервации за 31 декември е огромна.

Но в случай че не сме работили по-рано, ни звучи като супер концепция да поразгледаме офертите за Нова година в чужбина и да изненадаме себе си и околните с едно по-екзотично прекарване.

Защо тогава тази година да отбележим празника не на някоя снежна вила при минусови температури, а на плажа, по бански? Ето нашите пет дестинации, където Нова година е слънце, пясък и море.

Дубай

Дубай към този момент е толкоз близо, колкото и надалеч. Евтини полети, все по-евтини хотели и примамливи пакетни оферти. А емирството несъмнено знае по какъв начин да ни се отблагодари, че сме избрали точно него за новогодишната нощ.

 Снимка 392021

Дубай на 31 декември е едно от най-хубавите места за ваучър. Купоните са на всички места - на плажа, на покривите на хотелите, в емблематичните нощни заведения. По крайбрежната линия се провеждат десетки празненства, които не престават до изгрев слънце, като най-забавно е на плажът Джумейра.

Гледката на нощен Дубай несъмнено си заслужава, а когато е гарнирана с обилни фойерверки, ще я помним дълго. А температурите през декември са идеални, тъй като не е прекомерно топло. Така че, какво чакаме - last minute предложения сигурно можем да намерим.

 Снимка 392023

Хавайски острови

Далеч, много надалеч, само че изминатото разстояние несъмнено си заслужава. Тук изборът е огромен, само че най-добре да се спрем на островите Хонолулу или Оаху. Те са едни от най-големите и притеглят огромен брой от туристите в края на декември с цялостна с празнични събития стратегия.

Тя включва красиви фойерверки (най-вече на плажа Уайкики), дълги и шумни празненства и обичайни локални традиции. Най-емблематичните празненства се организират в Aloha Tower Marketplace в столицата Хонолулу, откъдето се разкрива 360-градусова панорама към окъпаните в заря крайбрежия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ACTIVE ESCAPES HAWAII (@activeescapeshawaii) на Яну 1, 2018 в 3:27 PST

А на сутринта на първи януари (или по-скоро следобед) ще можем умерено да се изкъпем във водите на океана и да продължим купона уместно. Винаги ще намерим къде, гаранция.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Chiefs Luau (@chiefsluau) на Дек 31, 2017 в 12:08 PST

Нова Зеландия и остров Раротонга

Ако желаеме да посрещнем Нова година не един път, а цели два пъти, то това са нашите места. Само ние е нужна малко по-сериозна организация, с цел да осъществим задачата си.

А проектът е - идваме в Окланд, столицата на Нова Зеландия, посрещаме Нова година на 31 декември, поспиваме няколко часа и на сутринта сме на летището, с цел да хванем самолета за остров Раротонга. Пристигаме след четири часа и по обед - локално време.

 Снимка 392037

Така даже ще успеем да се понагласим за второто новогодишно пари в границите на към денонощие. А тази опция получаваме с помощта на другите зони. И един страховит бонус - плажни мемоари измежду зима.

Куба

Едно несъмнено друго прекарване е Нова година на Карибите. Доброто въодушевление и безкрайният ваучър са обезпечени към която и точка да се насочим, като най-предпочитаните са столицата Хавана и курортът Варадеро.

Карибското море е на всички места към нас, не стопира да звучи латиноамериканска музика. Партитата са навън, плажът е наоколо и всичко е тъкмо.

 Снимка 392043

Рио де Жанейро

Още едно кътче от света, което свързваме с същински ваучър. Освен да вършат най-пищните карнавали, бразилците доста добре знаят и по какъв начин да посрещнат Нова година по най-запомнящия се метод.

Фойерверките са наложителни, както и музиката, и танците, които ще ни оставят без мирис. Партита има на всеки ъгъл, а най-хубавата концепция е да сме на някое от тези на плажа в среднощ, с цел да се насладим на невероятната панорама.

 Снимка 392048

Копакабана притегля хиляди локални и туристи, които не могат да откъснат очи от светлинното шоу във водата. И по този начин, с крайници в пясъка, да си пожелаем една страхотна, нова година. А по-късно - дано купонът продължи!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР