След малък анонс новата онлайн игра Apex Legends се превърна

...
След малък анонс новата онлайн игра Apex Legends се превърна
Коментари Харесай

Apex Legends бе разкрита преди година, но никой не забеляза

След дребен анонс новата онлайн игра Apex Legends се трансформира в най-популярното заглавие в гейминг промишлеността. Вече броят на записалите се играчи е доста повече от 25 милиона и играта диша във врата на колоса Fortnite. Но изненадващото излизане на Apex Legends пред аудитория в действителност не би трябвало да е толкоз изненадващо. Оказва се, че картата, в която се развива света, е била оповестена в интернет преди 11 месеца. Фактът, че информацията е предоставена от никому прочут на почитателите консуматор в Reddit е довело до цялостното занемаряване на новината.

Преди година потребителят на име hiticonic е пуснал във форумите изображение, описващо ситуацията на всяка локация в сегашната Apex Legends. Заглавието на тематиката е било заложено като „Предполагаема миникарта за предстояща Titanfall Battle Royale Game„. То е било на показ на всички, влизащи във форумите на Reddit поради Titanfall. Тогава обаче никой не повярвал на hiticonic, даже някои го обвинили в издание на подправена информация. Тази седмица един от разгледалите изтеклото изображение се е сетил за него и го е разпространявал. Сега всички приказват за обърнатата карта на Apex Legends в Reddit и награждават hiticonic с виртуално злато.



Малко евентуално е потребителят да е автентичен чиновник на Respawn. Освен поста си преди година той не е бил доста деен в Reddit. От друга страна не можем да си разбираем по какъв начин по различен метод се е добрал до такава вътрешна информация. Факт е обаче, че Apex Legends е съществувала преди година, преди даже повече време. Тогава обаче сякаш на никого не му е дремело…
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР