След мачовете от 28-ия кръг в Премиер лигата на Русия

...
След мачовете от 28-ия кръг в Премиер лигата на Русия
Коментари Харесай

Абсолютни дебютанти влизат на местата на Анжи и Енисей в руския елит

След мачовете от 28-ия кръг в Премиер лигата на Русия към този момент са ясни двата тима, които ще изпаднат непосредствено. Това са Анжи и Енисей. Анжи отстъпи с 0:1 вкъщи от Арсенал (Тула), а Енисей беше победен с 0:4 от Краснодар.

По този метод отборите изгубиха шансове да се доберат до 14-ото място, даващо право на бараж против третия в крайното класиране на ФНЛ.

МУЖИКИ!!! #фкТамбоввРПЛ pic.twitter.com/n1JKn53pdB
— ФК «Тамбов» (@fctambov68) 11 май 2019 година Вместо Анжи и Енисей в елита влизат Тамбов и Сочи, които ще дебютират в Премиер лигата. Двата тима се класираха без игра, откакто в 36-ия кръг на ФНЛ Том (Томск) се провали против Шинник - 0:1, и остана на 7 точки от водачите в таблицата.

До края на сезона Тамбов и Сочи би трябвало само да решат разногласието кой ще приключи като първенец на дивизията. В момента те имат идентичен актив от 67 точки.
Ну здравствуй, @rfpl! pic.twitter.com/64dhNyFniU
— ФК «Сочи» (@pfcsochi) 11 май 2019 година
Старши треньор на Тамбов неотдавна е Александър Григорян, а отпред на Сочи е Александър Точилин.

Третото и четвъртото място, осигуряващи бараж надлежно против 13-ия и 14-ия в Премиер лигата, към този момент се заемат от Том и Нижний Новгород, само че шансове за една от тези позиции имат още няколко тима - Шинник, Аванград (Курск), СКА-Хабаровск и Чертаново.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР