След мача чувствах опустошение. Всичките си емоции ги оставихме на

...
След мача чувствах опустошение. Всичките си емоции ги оставихме на
Коментари Харесай

Шевченко опустошен след сблъсъка с ЦСКА-София

" След мача усещах опустошаване. Всичките си страсти ги оставихме на терена. Много се веселя, че успяхме да стигнем до плейофа в Лига Европа. В избран миг от мача се опасявах за резултата. Съперникът има класни футболисти. Те също имаха своите шансове да вкарат, само че за благополучие не съумяха, а ние се възползвахме от опциите си ", съобщи през днешния ден вратарят на Заря (Луганск) Микита Шевченко.

Тимът завоюва с 1:0 нощес над ЦСКА-София с късен гол на Назарий Русин и отива в идващия стадий на шампионата Лига Европа, където ще се бори за място в групите със солидния Еспаньол (Барселона).

" Треньорът ни сподели на почивката, че гостите ще чакат, ще се стараят да избягат на контраатаки. Но издържахме играта на нерви и вкарахме гол. Краят на мача беше цялостен с нерви, само че всичко е добре, когато приключи добре.

За мен мачът беше тежък най-много психически. През цялото време държахме топката, разхождахме противника по терена. Но всички се опасяват да не сбъркат. Емоциите са част от футбола. Прекрасно е, когато ги има на терена. Затова идват хората. Сега ни чака комплицирана стратегия с доста мачове ", разяснява още вратарят.

Нападателят Назарий Русин беше един от дребното футболисти на Заря, който заслужи похвали и положителни оценки от медии и почитатели. Но момчето в насладата след гола във вратата на ЦСКА-София си смъкна фланелката, което му коства червен картон. Така той пропуща първата среща с Еспаньол от плейофите за място в групите на шампионата на УЕФА.

" Попитах го: Ти не искаш ли да летиш за Барселона? Момчето ми споделя, че страстите са го завладели. Свалил си фланелката и когато го е направил, си спомнил, че има към този момент има един жълт картон. Извини се пред тима, пред всички в съблекалнята, споделя обстановката Виктор Скрипник през днешния ден на възстановителната подготовка пред публицисти.

" Но това са естествени неща, страстите постоянно са на терена и на трибуните.

След това опитният експерт благодари на публиката, която е пристигнала на терена, само че направи сериозен комплимент на почитателите на ЦСКА-София.

" При такава поддръжка, каквато имаха ЦСКА на мача в София, е доста прелестно да си на терена и да играеш ".

Той добави, че смененият рано-рано немски бранител Жоел Абе Ханна е със разтърсване на мозъка, само че обстановката не е по никакъв начин сериозна. Самият футболист се чувствал добре, само че сигурно ще премине обстойни медицински прегледи. В тима се връща Артьом Громов, който не съумя да помогне против българите, само че в неделя в семейството с Олександрия може да излезе даже като титуляр след възобновяване. Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР