След мача 40-годишната американка изрази съжаление, че не е тренирала

...
След мача 40-годишната американка изрази съжаление, че не е тренирала
Коментари Харесай

Отпадналата Серина Уилямс: Това не е последният ми спомен от Уимбълдън

След мача 40-годишната американка изрази страдание, че не е упражнявала за мачове " над 3 часа ".
 Драматична загуба за Серина Уилямс при завръщането й на “Уимбълдън ” Драматична загуба за Серина Уилямс при завръщането й на “Уимбълдън ”
" Физически не се оправих неприятно, само че е правилно, че страдах при последните точки ", сподели Уилямс, която има 23 победи на шампионати от Големия шлем.

" Добре се движа по корта, връщам доста топки, за които би трябвало да търча. Но не съм упражнявала за мачове по и над 3 часа... Направих неточност. В основните моменти постоянно би трябвало да съм подготвена да печеля. Играх добре при една-две такива точки, само че това не е задоволително ", разяснява Уилямс след загубата.

"She's beaten a legend. "

After three hours, 10 minutes, Harmony Tan beats Serena Williams in a first round epic |
— Wimbledon (@Wimbledon)
" Не съм играла доста, изгубвам темп. Тренирам една седмица от две или даже три. Казвайки това, знам, че играх добре при някои точки - не всички, само че при някои. Трябва да призная, че в случай че бях играла мачове, нямаше да изгубя тези точки и мача ", счита американката.

" Това няма да е последният ми спомен от " Уимбълдън ". Категорично не! Може би в случай че бях играла на следващия ден, щях да се оправя по-добре. Но това е, което съумях да направя. Днес не можех повече ", призна американката на конференцията си след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР