След листването си в Binance ORDI, крипто токен, изграден по

...
След листването си в Binance ORDI, крипто токен, изграден по
Коментари Харесай

Цената на алткойн скочи с над 80% след листинг на Binance

След листването си в Binance ORDI, крипто токен, построен по BRC-20 стандарта означи незабравим скок на цената си с 80%.

Този цифров актив, обвързван с Bitcoin Ordinals, претърпя бърза промяна в областта на търговията. Той скочи от скромните $7 до връх от $14.02, преди да откри непоклатимост на към $13.3.

Решението на Binance да включи ORDI в своите оферти за търговия изигра основна роля за стимулиране на пазарното наличие на токена. Макар че ORDI към този момент се беше утвърдил на други известни тържища, точно утвърждението на Binance провокира скок оттатък границата от $11 единствено за една заран.

Благодарение на световния обсег на Binance токените ORDI към този момент имат по-широка база от вложители. С оптимално предложение, което отразява лимита на Биткойн от 21 милиона, тези токени могат да се похвалят със солидна пазарна капитализация, която се приближава до $217 милиарда.

Освен това дневният размер на транзакциите за ORDI скочи до $161 милиона. Въпреки това актуалната стойност е с 61% по-ниска от историческия си връх през май.

Също по този начин, в очакване на нарасналата комерсиална интензивност, Binance възнамерява да включи ORDI като актив за заемане. Това развиване скоро ще даде на трейдърите опцията да употребяват ORDI в маржин търговията против Tether ( USDT ).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР