След летните ремонти в София местната власт започва да глобява

...
След летните ремонти в София местната власт започва да глобява
Коментари Харесай

Равносметка след летните ремонти: Кой не спази сроковете и ще има ли глоби?

След летните поправки в София локалната власт стартира да глобява компаниите за некачествено осъществяване и неспазени периоди. Кметът на столицата Йорданка Фандъкова не е удовлетворена от работата по бул. „ Шипченски проход ” и улица „ Асен Йорданов ” . Тя уточни, че на изпълнителите ще им бъдат наложени оптимални наказания. Кметът даде обещание, че за първия образователен ден придвижването ще бъде пуснато по главните пътни артерии, които се обновяваха през лятото.
 
След сезона на ремонтите, всекидневно идва и време за санкциите. Този път недоволството на кмета Йорданка Фандъкова е ориентирано към изпълнителите на рехабилитацията по бул. „ Шипченски проход ” и близката улица „ Асен Йорданов ”.
 
„ Реконструкцията на бул. „ Шипченски проход ” за едно с улица „ Асен Йорданов ” трябваше да завърши през вчерашния ден. Фирмата се забави сензитивно, ще има доста съществени наказания за компанията. Там връщахме три пъти, с цел да се направи още веднъж тротоарът, тъй че повода е в работата на компанията. Санкции ще има и за качество, и за закъснение “, уточни кметът.
 
Въпреки забавянето кметът даде обещание, че за 15 септември придвижването ще бъде възобновено. Първият образователен ден ще помогне и за стартирането на колите по бул. „ Княз Александър Дондуков ”, само че единствено отчасти, защото от улица „ Г.С. Раковски ” до бул. „ Васил Левски ” занапред ще се блокира.
 
„ Очаквам по проект до 15 септември да бъде отворено придвижването по бул. „ Дондуков “ в сектора от ул. „ Сердика “ до ул. „ Раковски “. След това ще бъде затворено придвижването от ул. „ Раковски “ до бул. „ Васил Левски “, к аза още Фандъкова.
 
И в случай че есента чука на вратата, то на ремонтите в София към момента не им се вижда краят. Довършителни действия ще има по бул. „ Прага ”, „ Монтевидео ”, а цялостното обновяване на „ Тодор Каблешков ” ще продължи до Нова година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР