След куп словесни престрелки през медиите Волен Сидеров и Валери

...
След куп словесни престрелки през медиите Волен Сидеров и Валери
Коментари Харесай

Патриотите отиват заедно на евроизборите

След куп словесни престрелки през медиите Волен Сидеров и Валери Симеонов си проговориха. Двамата са се срещнали по самодейност на водача на " Атака ".

Той поканил в ранния следобяд в сряда съпредседателите на дребната коалиция - вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, в ресторанта, в който преди 13 месеца подвигна женитба и чества рожден ден.

В “Къщата с часовника ”, където сяда постоянно, а от време на време и свири на барабани, водачът на “Атака ” е сключил помирение с ръководителя на НФСБ, чиято оставка като заместител министър-председател искаше допреди часове. А Симеонов не е повдигнал въпроса за оттегленото седмица по-рано доверие към Сидеров като началник на парламентарната група, оповестява " 24 часа ".

Голямата цел е опазване на ръководството и осъществяване на цялостен мандат до пролетта на 2021 година. А тя минава през мощно показване на вота следващата година - тогава.

ГЕРБ и “Обединени патриоти ” би трябвало да имат повече евродепутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, взети дружно. Това са разискали тримата водачи на масата на помиряването, съгласно които, в случай че не се показват мощно на вота за Европарламента следващата година, има риск ръководството да падне предварително, по този начин както се случи с държавното управление на Орешарски през 2014-а. Именно и това е задачата, поради която към този момент е решено, че " Патриотите " ще се явят дружно на евровота, който е на 26 май следващата година.

Не е обсъждан съставът на листата за евроизборите на " Патриотите ", въпреки да е ясно, че Сидеров държи да е отпред в нея. Тримата са се разбрали, че в края на ноември или даже малко по-късно ще бъде разискван окончателния формат, по който ще се явят на изборите. Сидеров даже стартирал концепция, че към обединението могат да се привлекат и други обединения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР