След куп шокиращи добре възпитаните хора прояви, на депутатът от

...
След куп шокиращи добре възпитаните хора прояви, на депутатът от
Коментари Харесай

Задава ли се втори цирк ”ала Делян Добрев”, този път с ”поразяващата уста” Антон Тодоров?

След куп шокиращи добре възпитаните хора прояви, на депутатът от ГЕРБ и несбъднат началник на държавната Комисия по досиетата Антон Тодоров му бе поискана оставката. Именно поискана, а не подадена. Инициатори на настояването са две извънпарламентарни партии- " Движение България на жителите " (ДБГ) и " Да, България ". Българска социалистическа партия се задоволи да осъди цензурата на ГЕРБ.

Сега Борисов би трябвало да реши-дали да провежда втори цирк към възможната оставка на " проверяващия " документалист или да се направи, че не е чул. Номерът с връщането на оставката на народен представител към този момент бе изигран в тази ситуация с Делян Добрев, надали повторението ще е по-добро.

Все отново по-рано през днешния ден ГЕРБ се разграничи от своя бъбрив народен представител и разгласи, че казаното от него е " персонална позиция ". Лична, персонална, но какъв брой да е персонална в една партия и парламентарна група,в които " всичко се съгласува с Бойко Борисов ", както разгласи през вчерашния ден Цветан Цветанов.

Затова двете извънпарламентарни партии в този момент питат- " Говори ли Антон Тодоров от името на Бойко Борисов или Цветан Цветанов, когато заплашва публицисти, поради заложени въпроси или когато се пробва да прави внушения за финансиране на медии и поръчки, че ще стъпче съперници, какъвто бе казусът със Сашо Диков преди седмица? "

Българска социалистическа партия обаче не желае оставка, а " медиите са отразяват истината ". Това добре, само че кои медии? Тези, които са на Делян Пеевски ли или тези, които са с незнайни притежатели, само че водят ясна политика. Ако иде тирада за интернет медии, някои от тях и в този момент не мълчат, само че изгода няма. Управляващи, прокуратура и разследване се вършат на глухи и не дават ухо на нищо, ориентирано към корупция във властта.

Затова ръководещите следват строго линията " Хляби зрелища ", като натъртват на зрелищата. Те са безвъзмездни, обезпечават ги хора като Антон Тодоров и някои негови сътрудници от групата на ГЕРБ и провокират огромен резонанс в обществото. Така че дано забележим в този момент ще има ли шоу " но Делян Добрев " и в случай че има, какъв брой от депутатите ще раздерат ризите си и с голи гърди ще защитят създателят на " Шайка ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР