След края на всички изпълнения на първите два уреда в

...
След края на всички изпълнения на първите два уреда в
Коментари Харесай

Завишиха резултата на ансамбъла след контестация

След края на всички осъществявания на първите два уреда в самостоятелната конкуренция България може да се поздрави с първия край на Първото международно състезание по художествена гимнастика за девойки в Москва. Ева Брезалиева изигра чудесно своята комбинация с въже и с оценка от 17.900 влезе във финала на уреда с втора по мощ оценка. Втората българска представителка за през днешния ден Катрин Цонева изпусна топката отвън килима и не откри място измежду финалистите на уреда.

Ансамбъл - девойки през днешния ден изигра композицията си с 5 ленти, която е по-трудната от двете и разумно базата с оценки е по-ниска. Момичетата играха с доста предпочитание, имаха отличен синхрон, само че направиха една сериозна неточност и това им отреди оценка от 16.450, което е втора по мощ оценка на това комбиниране за през днешния ден. Първоначалната оценка, която българките получиха, бе 16.150, само че след подадена контестация оценката бе нараснала на 16.450 т.

Основните съперници на България в ансамбъла през днешния ден играха съчетанието с 5 обръча.

Утре за България Стиляна Николова ще играе на бухалки, Валерия Ватова на лента, а ансамбълът ще играе съчетанието си с 5 обръча, след което ще стане ясно отборното класиране и всички финалисти в самостоятелното и ансамблите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР