След края на връзката си с Джъстин Бийбър, Селена Гомес

...
След края на връзката си с Джъстин Бийбър, Селена Гомес
Коментари Харесай

Какво иска Селена от мъжете

След края на връзката си с Джъстин Бийбър, Селена Гомес си даде отмора от връзките и към този момент няколко години е свободен електрон. Това обаче не значи, че е спряла да търси любовта.

Певицата освен търси, само че и сортира деликатно, тъй като има ясни условия какъв би трябвало да бъде мъжът до нея . В едно от последните си радио изявленията Гомес показа част от тях.

Селена призна, че обича да бъде измежду хора и по тази причина е много евентуално да се влюби в прочут на свои другари. Но желае връзката да стартира естествено, доброволно, без предубеждения.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на Ное 5, 2019 в 1:01 PST

Тя се надява и запознанството да е тъй като индивидът в действителност се интересува от нея като персона, а не от името и известността й . Знае, че това е мъчно да се случи, само че е най-хубавият вид.

Гомес към този момент е развила интуицията си дотам, че за няколко секунди може да реши какво желае един мъж от нея и дали това я устройва.
 Селена Гомес, благосъстоянието й и защо певицата харчи милионите си
За какво харчи милионите си Селена

Има - дава

Основните условия на певицата пък са мъжът да е занимателен и отворен към провокации , само че да не бъде нахален и да е в действителност земен. Селена не обича мъжете, които се хвалят, написа ET.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР