След края на специалната операция на Москва за падане на

...
След края на специалната операция на Москва за падане на
Коментари Харесай

Глас от Русия: След края на операцията държава с името Украйна няма да има

След края на специфичната интервенция на Москва за рухване на властта в Киев в бъдеще Украйна може да не се резервира като суверенна страна. На нейно място евентуално ще се появят обособени републики с други имена. Това счита съветският политолог Тимофей Сергейцев.

" Не съм уверен, че въобще ще остане каквато и да е страна с такова име – Украйна, тъй като републиките на нейно място, които най-вероятно ще зародят, може би те няма да желаят да употребяват тази дума ", цитира РИА Новости специалиста.

Той напомня по какъв начин преди време немският народ е бил избавен от фашистката и хитлеристката идеология. Нацията получила " сериозна ваксина ", освен това не цялата, а единствено тази нейна част, която беше отговорна за най-тежките закононарушения на Третия райх, с една дума – управлението на страната, нейната върхушка.

" Денацификацията беше извършена в Германия, тя би трябвало да бъде и ще бъде най-вероятно извършена в пространството на Украйна ", счита политологът, представен и от Утро.ру.

За почналото на 24 февруари нахлуване на Русия против Украйна Утро.ру написа, че това е военна спецоперация за отбрана на по този начин наречените Луганска и Донецка национална република, в която Москва ще се стреми към демилитаризация и денацификация на Украйна.

Естествено, това са нагли неистини и уверението на Путин, че няма да окупира други елементи, с изключение на Донбас, се оказа кьорфишек за наивници.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР