След края на сезона, в който добавихме 27-ма Купа на

...
След края на сезона, в който добавихме 27-ма Купа на
Коментари Харесай

„108 години – пише се Левски, чете се любов“

След края на сезона, в който добавихме 27-ма Купа на България във витрината, идва ред да отпразнуваме 108-мия рожден ден на обичания ни клуб, който е приготвил голям брой изненади за нас.

400 щастливци ще имат опцията да надникнат „ в кухнята “ на тима, където Мъри Стоилов и екипът му пишат нови страници в славната история на Левски. Официалните обиколки на стадиона, в това число посещаване на тунела и домакинската съблекалня ще бъдат сред 13:00 и 17:00 часа. Обиколките ще бъдат със специфични колекционерски картички на цена 19.14 лв..

От 13:00 пред Сектор А Ви чакат студени питиета и скара, а в 16:00 часа започва и „ наследник “ концерт с някои от най-обичаните от синята аудитория реализатори отпред с Васко Кръпката и Валди Тотев.

Всеки, който към момента не е съумял да допре Купата и да се снима с нея, ще има опция да го направи пред Сектор А, като трофеят ще бъде изложен до клубния музей от 13:00 до 18:45 часа.

Благодарение на генералния спонсор на клуба Palms Bet, пред Сектор А ще бъде ситуиран детски ъгъл с благоприятни условия за доста игри и приятни изненади за дребните левскари.

Точно в 15:00 часа ще отвори и особено обособения офис на сдружението „Левски на Левскарите“, намиращ се директно до клубния музей. В офиса всеки левскар ще може да научи повече за самодейността и да стане пълновръстен член в Сдружението.

Кулминация на целия ден ще е футболната среща сред тимовете „ Синя приказка I “ – първият тим на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ край в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „ Синя приказка II “ – тимът спечелил Купата на България на 15 май. Входът за мача е с колекционерски билет „ 108 години Левски “ на цена 19.14 лв., като абонаментните карти за сезон 2021/2022 няма да важат за шоуто.

Преди и по време на мача около Вас ще видите урни, в които ще може да извършите своя подарък за обичания клуб. Не ги подминавайте!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР