След края на последния сезон на риалити предаването Survivor стана

...
След края на последния сезон на риалити предаването Survivor стана
Коментари Харесай

Предколеден детокс: Ганка от Сървайвър се стопи, ето как го постигна

След края на последния сезон на риалити предаването Survivor стана ясно, че фитнес инструкторът Ванко, по-популярен в обществените мрежи като  vanko_pumprun  - спортист и фитнес иинструктор, и Ганка – Software developer и една от участничките в предаването, са дружно, което се оказа една много хубава вест за почитателите на формата. Двамата споделиха новината с общ зимен кадър пред огъня и към този момент несъмнено са измежду обичаните звездни двойки на всички - неслучайно участват в класацията ни за най-харесваните двойки от риалити формати.

Виж още: Вместо " честито ": Хейтъри блокираха Алекса онлайн! Как понесоха загубата Фифо и Георги

Въпреки че инфлуенсърът не съумя да се пребори за успеха, най-малко съумя да завоюва сърцето на обичаната си. Двамата стават по-близки след формата, като дълго време крият връзките си от всички – очевидно са желали да видят дали нещата сред тях са същински.

Виж още: На крачка от премията: Вторите в " Игри на волята ", които също заслужаваха да са №1

Наскоро ви споделихме, че около инфлуенсъра и Ганка много интензивно беше почнала да се занимава със спорт. Нежната половинка очевидно се е отпуснала през последните месеци, тъй като показа, че има потребност да смъкна в коремната област и бедрата. Явно фитнес инструкторът държи много изкъсо Ганка и несъмнено ще я накара още веднъж да бъде в топ форма. В персоналния си Instagram профил тя беше почнала да качва фрагменти по какъв начин тренира интензивно.

Виж още: Издаде ли се Фифо? Риалити звездата загатна, че печели " Игри на волята "

Е, единствено няколко седмици по-късно резултатите към този момент са на разположение. Риалити звездата се похвали в обществените мрежи, че за 1 меесец е съумяла да смъкна 4 см от обиколката на бедрата си, което е вседствие от усилени тренировки и прецизен хранителен режим.

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР