След края на първото полувреме английският отбор водеше с убедителното

...
След края на първото полувреме английският отбор водеше с убедителното
Коментари Харесай

Новината, че треньор страда от рак вдъхнови страхотен обрат в Шампионската лига

След края на първото полувреме британският тим водеше с безапелационното 3:0. През втората част обаче последваха героични изяви от страна на испанците и те стигнаха до тъждество 3:3, а изравнителният гол беше вкаран в последната минута на постоянното време.

Минути след края на срещата в испанските медии обаче се популяризира извънредно неприятна вест. Че треньорът на „ Севиля " Едуардо Берисо е болен от рак на простата. Според някои издания той е съобщил на играчите си за положението си навръх почивката сред полувремената. Това е и повода след изравнителния гол всички играчи да се впуснат заедно да прегръщат треньора си, а информацията, че те са разбрали на почивката или най-рано директно преди мача удостовери се разбра и от изявлението на халфа на тима Евер Банега.

До тази заран публично удостоверение на новината за болестта на Берисо нямаше, само че малко по-късно от клуба разпространиха известие, с което оповестиха, че аржентинският експерт в действителност страда от рак на простатата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР