След края на първия си тест в кралския клас Алекс

...
След края на първия си тест в кралския клас Алекс
Коментари Харесай

Алекс Маркес след първия си тест с шампионите в MotoGP: Марк е с две стъпки напред

След края на първия си тест в кралския клас Алекс Маркес съобщи, че е имал за задача да научи няколко неща от своя брат Марк. Алекс Маркес завоюва място в най-високия клас на мотоциклетизма, и то в шампионския отбор на Honda, където ще си партнира със своя брат - осемкратния първенец Марк Маркес. Тестът във Валенсия бе сполучлив за Алекс, който не претърпя случай със комплицираната нова машина и бе на шест десети от своя брат и съотборник.

It’s official! @alexmarquez73 to join @marcmarquez93 at @HRC_MotoGP in 2020!#MotoGP | https://t.co/py82oauXlD
— MotoGP™ (@MotoGP) 18 ноември 2019 година
" Натисках доста във втория ден, само че трябваше да внимаваме при по-ниски температури. Ясно е, че когато стартира да диря лимитите, паданията ще стартират ", разяснява Алекс Маркес. След идния тест на испанската " Херес " Алекс дружно с екипа си ще вземе решение с коя версия на мотора ще работи следващата година в дебютната си акция.

" Денят беше стабилен. Следвах Марк на няколко пъти и се пробвах да науча по нещо от всички водачи на пистата. Марк ми показа телеметрията си и се стараем да извлечем най-важното от информацията, с която разполагаме. Очевидно е, че Марк е на друго равнище и постоянно е две стъпки напред ". Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР