След края на медения месец Бен Афлек и Дженифър Лопес

...
След края на медения месец Бен Афлек и Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Какво правят Джей Ло и Бен на обяд

След края на медения месец Бен Афлек и Дженифър Лопес прекараха известно време разграничени - всеки със личните си задания. Докато Джей Ло превземаше музикални подиуми в Европа, Бен се отдаде на грижи за сина си Сам. Но сега двамата са още веднъж дружно и си прекарват ужасно.
 Бен Афлек, Дженифър Гарнър и по какъв начин артистът прекара време със сина си Сам
Бен Афлек още веднъж с Дженифър Гарнър и сина им

Актьорът се отдаде на занимания със фамилията

По напълно елементарен, само че доста сладостен - във всички смисли на думата, метод двойката прекара слънчевия вторник в Санта Моника.

От фотоси в обществените мрежи виждаме по какъв начин семейство Афлек обядва с децата си в Huckleberry Café, преди всеки да се насочи към следващия си ангажимент. Близнаците на певицата Еме и Макс, синът на артиста Самюел и щерка му Вайълет, също се любуват на времето дружно.

На един от фрагментите Джей Ло гали своя брачен партньор, до момента в който Вайълет като че ли се пробва да притегли вниманието му. Бен Афлек наподобява повърхностно, само че в това време стилно - зелена тениска с надпис " Believe in Boston " в композиция със сини дънки. След обяда цялата фамилия се насочва за лакомства в Dunkin` Donuts.

От Page Six научаваме, че артистът е огромен обожател на прословутите понички - по тази причина и нищо чудно, че в ръка държи хартиена торбичка с вкусотии от веригата. Всъщност, откакто интернет беше залят от занимателни мемета, в които се любува на кафето им, Бен Афлек се трансформира в нещо като синоним на Dunkin` Donuts.

Лопес пък е подготвена за фитнес - с прилепващ по тялото черен екип. Заради жегата тя е свалила горнището си, под което е облякла бял състезателен сутиен. В композиция със също бели кецове. Косата ѝ вързана на нехаен кок - съвършена за подготовка. И наложителните тъмни слънчеви очила, несъмнено.

Бенифър възродиха романса си през април 2021 година, малко откакто изпълнителката на " Cambia El Paso " завърши връзките с някогашния си избраник Алекс Родригес.
 Дженифер Лопес, Бен Афлек и свидетелството за брак от The Little White Wedding Chapel, което двамата получиха
Най-важният документ за новото семейство Афлек

И какво общо имат Брус Уилис, Деми Мур, Франк Синатра, Пол Нюман и Миа Фароу

Джей Ло и Бен се сгодяват през 2002 година, само че анулират сватбата. 20 години по-късно артистът още веднъж изиска ръката на обичаната си и този път с изключение на " да ", получи и подписа на към този момент госпожа Афлек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР