След края на мача на Реал Мадрид срещу Жирона (1:1)

...
След края на мача на Реал Мадрид срещу Жирона (1:1)
Коментари Харесай

Карвахал към съдията: Нямаше как по-зле да свириш този мач

След края на мача на Реал Мадрид против Жирона (1:1) опитният Даниел Карвахал изглеждаше спокоен и даже разяснява, че реферът вярно е отменил гол на отбора му. Защитникът визираше обстановката с Родриго в последните секунди на постоянното време, когато бразилецът ритна топката, върху която ръка беше поставил вратарят на противника.

Оказва се обаче, че единствено секунди по-рано Карвахал остро е нападнал арбитъра Мелеро Лопес. При излизането на играчите и съдиите от терена след последния сигнал испанецът се приближи до основния рефер и непосредствено му споделя следното: “Мисля, че нямаше по какъв начин по-зле да свириш този мач ”. Това настояват от Movistar Plus+, разчитайки по устни казаното на бранителя.

Домакините бяха гневни на Мелеро Лопес и тъй като в 80-ата минута отсъди противоречива дузпа в интерес на Жирона, от която противникът вкара за крайното 1:1. Тогава топката рикошира в гърдите на Марко Асенсио и по-късно се удари в ръката му. “Кажи ми къде да си сложа ръката ”, изрича Асенсио към арбитър, допълват от Movistar Plus+.
  Треньорът на Жирона: Това на Родриго трябваше да бъде гол Треньорът на Жирона: Това на Родриго трябваше да бъде гол
Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР