След края на ергенското лято за Леонардо ди Каприо по

...
След края на ергенското лято за Леонардо ди Каприо по
Коментари Харесай

Горещи снимки породиха интересни теории за сексуалните предпочитания на Леонардо ди Каприо

След края на ергенското лято за Леонардо ди Каприо по всичко проличава, че холивудският ас се е обвързал напълно съществено с модела Витория Черети. Двойката са съвсем неразделни в последно време, а през уикенда папараци ги изловиха да се натискат на празненство за Хелоуин в баровска дискотека в Лос Анджелис.

 

На фрагментите ясно се вижда по какъв начин 25-годишната хубавица е бръкнала в гащите на холивудския ас и го опипва по задните елементи. Тези фотоси породиха много забавни теории за половите желания на артиста.

 

Ди Каприо обаче бързо усетил, че го снимат и двамата с моделката бързо се изнизали от „ мястото на престъплението “, заобиколени от трима гардове. Само в границите на няколко месеца това е следващият път, в който холивудският ас е изловен в съкровен миг, което другояче му се случва много рядко.

 

Преди години бръмчалката Гуинет Полтроу, която преди да се кротне овърша всички огромни холивудски звезди, отпред с Лео и Брад Пит разкри, че той доста обича да го опипват по задните елементи по време на фамилиарност.

 

И въпреки фотографията да излезе на първите страници на щатските издания, осведомени побързаха да успокоят, че той в действителност не е педераст, а просто е обожател на аналната стимулация на G точката му. Въпреки, че на това към момента не се гледа с положително око от обществото, Лео е разкрепостен и обича партньорката да го човърка с пръст.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР