След края на двубоя Славия – Витоша (Бистрица), който се

...
След края на двубоя Славия – Витоша (Бистрица), който се
Коментари Харесай

Делегатът на Славия – Витоша: Имаше необуздана агресия, заплашиха ме, че ще ме изхвърлят от футбола

След края на дуела Славия – Витоша (Бистрица), който се игра на стадион „ Васил Левски “ и приключи 0:0, се разигра скандал сред управленията на двата тима. Президентът на белите Венцеслав Стефанов пък съобщи пред камерите, че е бил заплашван от бистричани, които употребявали името на Бойко Борисов. В тази връзка Sportal.bg се свърза с дежурния пратеник на срещата Боян Кайров, който сподели, че и към него е имало „ необуздана агресия” от страна на гостите.

„ Не съм осведомен какво се е станало след мача, защото през това време описвах неприятните подиуми, които се случиха на почивката. Мога да приказвам единствено по този въпрос. Представителното лице на Витоша (Бистрица) – Слави Галев, на който викат Чоко, прояви необуздана експанзия към мен и още няколко публични лица.

Използва много обиди, заплаши ме, че ще ме изхвърли от делегатството и като цяло от футбола. Този човек си разреши обидни реплики и към вратаря на Славия Георги Петков, пресаташето Борислав Константинов и административния шеф на домакините Кольо Янкулов. Стигна се до такава степен Галев да насочи реплики и към новия шеф на националния стадион „ Васил Левски”, питайки го защо е там, да носи кафета ли? Същият човек имаше искания и искаше да има пожарна кола вътре в стадиона. Много добре знаем, а и проверихме разпоредбите, това не е изискуемо от БФС. Разбира се пожарна кола имаше отвън стадиона и беше в подготвеност, каквато е наредбата. Честно да ви кажа, напуши ме смях, когато Галев ме упрекна, че в този мач съм помагал на Славия. Кажете ми по какъв начин мога да го върша, аз съм единствено един дежурен пратеник.

Пратен съм с цел да реализирам мониторинг на стадиона. Уважавам президентите на Славия и Витоша, както и всеки, който дава пари за футбола, само че останах учуден от нападките и обидите на този човек. Всичко това, което ви споделих, съм го описал в доклада”, приключи Боян Кайров.
Първа лига 1 кръг, петък 30 март  Славия 0:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР