След края на дербито между Локомотив (София) и Славия, спечелено

...
След края на дербито между Локомотив (София) и Славия, спечелено
Коментари Харесай

Едва удържаха Заги след дербито, той скочи на съдиите

След края на дербито сред Локомотив (София) и Славия, извоювано с 1:0 от „ железничарите “, треньорът на „ белите “ Златомир Загорчич беше извънредно ядосан.

Сръбският експерт с български паспорт нахлу на терена в „ Надежда “ и стартира да крещи по всички, до момента в който треньорът на вратарите при гостите Радостин Станев опитваше по всякакъв начин да го успокои. Специалистът беше гневен на съдиите и отсъжданията им в хода на мача.

На прибиране в тунела пък Заги влезе в вербален спор и с почитателите на Локо Сф, които започнаха да го ругаят, само че и той не им остана задължен. В последна сметка, благодарение на съдиите и част от футболистите на Славия, треньорът се прибра в съблекалнята.

„ Бяхме по-добри от Локомотив. Не съм склонен с всичко, което арбитрите демонстрираха като отсъждания. Прекаляват извънредно доста. Лесно им е - дадоха ми жълт картон. Това, което се случва със съдиите, е закононарушение “, отсече Заги.

„ Надиграхме ги през 90-те минути. За мен това при анулирания ни гол не е нарушаване. Тези хора са крадци. Не знам каква друга дума да употребявам. Ние имаме своите проблеми, само че виждаме какво прави съдията от самото начало. Такива съдии би трябвало да ги санкционират. На него му е елементарно да ми покаже жълт картон, а за реферите какво да кажем. Съдийството в българския футбол е безспорна покруса. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР