След края на Биг Брадър Мост Уонтед“ Никита споделя, че

...
След края на Биг Брадър Мост Уонтед“ Никита споделя, че
Коментари Харесай

Никита разкри срамна тайна за Златка! Ето какво правела...

След края на „ Биг Брадър Мост Уонтед “ Никита споделя, че разликата сред първото й присъединяване във формата и второто е, че преди години не е имала никакви упования. Тогава всичко е било незнайно за нея, научи HotArena.

„ А упованията ми с този сезон бяха свързани с това да се развличам същински, да се срещна с нови хора, да чуя разнообразни гледни точки и най-много да изляза от зоната си на комфорт “, споделя Джонсън пред „ Шоу “.

Да има упования е била първата й неточност, а втората, че се е опитвала непременно да се изяснява на другите и да търси другарството им. След това е проработило изостреното й възприятие за правдивост, изключително откакто е виждала съквартирантите си само в нападателната им светлина, а не толкоз в позитивната.

Никита признава, че в действителния живот не би отделила време, с цел да поддържа връзка с част от съквартираните. С Джулиана Гани няма какво да си кажат, а тематиките, които моделката отваря, за Джонсън са отегчителни. Според нея Гани е изкарала ЯЯ като някакъв неприятен вид, спейки в леглото с тиган. „ Той в никакъв случай не е заплашвал никого, камо ли да е показвал, че би трябвало да се опасяваме от него. Но Джулиана по този начин го изопачи, че той излезе черен “.

Според Никита Албена Вулева се е пробвала да изкара друга страна от себе си – по-забавна и по-хуманна, само че още веднъж е затвърдила общото усещане, че не обича хората, а интелигентността й не способства с нищо за богатството на групата.

Златка Райкова също се е опитвала да се изкара добра и готина, само че съгласно Джонсън не е съумяла да прикрие същинската си същина. В много от обстановките плеймейтката се е държала с Никита по този начин, че да се усеща, че я превъзхожда. В един миг чашата на Джносън преляла и по тази причина е спретнала интригата с креватната спекулация на половинката й Борислав и русокоската:

„ А в оня миг преди години, когато е имала интимни връзки с Борислав, както стана ясно, тя е имала връзки и с трети човек… Златка искаше да се изтъкне, надали не, като барометър на всичко вярно. И сега, в който ме засече с думите: „ Вече прекаляваш! “, до момента в който аз водех някакъв диалог с различен човек, просто чашата преля, споделих си „ Стоп “ и реагирах “...

За всички стана ясно, че Златка е слагала рога на самбиста Благой Иванов – Багата с Боби Ръгбиста, само че кой различен засяга още Никита?!

Външният тип на Никита за съквартирантите е бил любопитен и също обект на насмешки. За нея риалити формата е за конфликт сред характери, а не конкурс „ Мис Свят “. „ Външният ми тип може да интересува единствено мен, а това не значи, че съм задоволена от него или от грешките, които съм позволила. Но тематиката за външния тип отново беше отпратка към тях самите, за които очевидно той е доста значим “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР