След края на „Биг Брадър Мост Уонтед“ Никита споделя, че

...
След края на „Биг Брадър Мост Уонтед“ Никита споделя, че
Коментари Харесай

Никита пак закова Русата Златка: Докато е била с Багата и Боби си е лягала и с трети

След края на „ Биг Брадър Мост Уонтед “ Никита споделя, че разликата сред първото й присъединяване във формата и второто е, че преди години не е имала никакви упования. Тогава всичко е било незнайно за нея. „ А упованията ми с този сезон бяха свързани с това да се развличам същински, да се срещна с нови хора, да чуя разнообразни гледни точки и най-много да изляза от зоната си на комфорт “, споделя Джонсън пред „ Шоу “.

Да има упования е била първата й неточност, а втората, че се е опитвала непременно да се изяснява на другите и да търси другарството им. След това е проработило изостреното й възприятие за правдивост, изключително откакто е виждала съквартирантите си само в нападателната им светлина, а не толкоз в позитивната.

Никита признава, че в действителния живот не би отделила време, с цел да поддържа връзка с част от съквартираните. С Джулиана Гани няма какво да си кажат, а тематиките, които моделката отваря, за Джонсън са отегчителни. Според нея Гани е изкарала ЯЯ като някакъв неприятен вид, спейки в леглото с тиган. „ Той в никакъв случай не е заплашвал никого, камо ли да е показвал, че би трябвало да се опасяваме от него. Но Джулиана по този начин го изопачи, че той излезе черен “.

Според Никита Албена Вулева се е пробвала да изкара друга страна от себе си – по-забавна и по-хуманна, само че още веднъж е затвърдила общото усещане, че не обича хората, а интелигентността й не способства с нищо за богатството на групата. Златка Райкова също се е опитвала да се изкара добра и готина, само че съгласно Джонсън не е съумяла да прикрие същинската си същина. В много от обстановките плеймейтката се е държала с Никита по този начин, че да се усеща, че я превъзхожда. В един миг чашата на Джносън преляла и по тази причина е спретнала интригата с креватната спекулация на половинката й Борислав и русокоската:

„ А в оня миг преди години, когато е имала интимни връзки с Борислав, както стана ясно, тя е имала връзки и с трети човек… Златка искаше да се изтъкне, надали не, като барометър на всичко вярно. И сега, в който ме засече с думите: „ Вече прекаляваш! “, до момента в който аз водех някакъв диалог с различен човек, просто чашата преля, споделих си „ Стоп “ и реагирах “...

За всички стана ясно, че Златка е слагала рога на самбиста Благой Иванов – Багата с Боби Ръгбиста, само че кой различен засяга още Никита?!

Външният тип на Никита за съквартирантите е бил любопитен и също обект на насмешки. За нея риалити формата е за конфликт сред характери, а не конкурс „ Мис Свят “. „ Външният ми тип може да интересува единствено мен – което не значи, че съм задоволена от него или от грешките, които съм позволила. Но тематиката за външния тип отново беше отпратка към тях самите, за които очевидно той е доста значим “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР