След кратко забавяне OpenAI е почти готов с пускането на

...
След кратко забавяне OpenAI е почти готов с пускането на
Коментари Харесай

OpenAI следващата седмица ще стартира GPT Store за обмен и продажба на персонализирани AI-агенти

След малко закъснение OpenAI е съвсем подготвен с стартирането на магазина GPT Store, където потребителите могат да продават и обменят персонализирани ИИ-агенти, които са основани на огромните езикови модели на OpenAI.

За това OpenAI заяви в имейл, изпратен до записаните като GPT Builders консуматори, оповестява The Verge. Те бяха помолени да ревизират дали техните GPT разработки дават отговор на правилата на марката и им беше напомнено да създадат статуса на своите GPT-файлове „ обществен “.

На своята ноемврийска конференция за разработчици OpenAI разгласи за първи път, че ще разреши на други хора да основават AI-агенти, наречени GPT, употребявайки своя огромен GPT-4 езиков модел. Той е наличен единствено за клиентите на ChatGPT Plus и корпоративните клиенти за основаване на персонализирани версии на чатботове в стила на ChatGPT — от обясняващи мемета, до такива, които оказват помощ на хората да водят договаряния. Докато потребителските GPT, основани от OpenAI, са налични в раздел “Изследвания, на ChatGPT Plus, магазинът ще разреши на потребителите да споделят и монетизират своите GPT. OpenAI съобщи, че възнамерява да откри метод да заплаща на основателите на GPT въз основа на това, какъв брой интензивно се употребяват техните AI-агенти в магазина, само че не разкри детайлности по отношение на проекта си.

Първоначално се очакваше магазинът да започва през ноември, само че стартирането му трябваше да бъде отсрочено, защото OpenAI имаше претрупан месец, уволнявайки основния изпълнителен шеф Сам Алтман и наемайки го по-късно още веднъж. Датата беше преместена за декември и по-късно още веднъж отсрочена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР