След кратко прекъсване заради ремонтните дейности ОП Радостни обреди“ в

...
След кратко прекъсване заради ремонтните дейности ОП Радостни обреди“ в
Коментари Харесай

Отново започва кампанията Тя и той в брака

След малко спиране поради ремонтните действия Оперативна програма " Радостни обреди “ в Пловдив възобновява серията  от семинари по брачно консултиране под надпис " Тя и той в брака “. До края на 2018 година са планувани два семинара – един през октомври и един през ноември. Семинарите ще се организират един път месечно, като първият е на 17 октомври от 18,00 часа в постройката на Дома на младоженците, намиращ се на ул. “Христо Г.Данов “ № 36. Ще бъдат обсъждани разнообразни тематики, обхващащи фамилните взаимоотношения сред мъжа и дамата, какви сме ние преди и след брака, по какъв начин се променяме, когато кажем " Да “, по какъв начин се трансформира настройката ни към заобикалящия ни свят, функциите, които играем в брака, половите взаимоотношения преди и след брака и най-важният въпрос - по какъв начин да бъдем щастливи и задоволени и да вършим благополучен и колегата ни. 

Семинарите са построени на основата на фамилната и интерперсонална терапия и ще включват теоретична част, на практика техники и полемика. Лектори и консултанти ще бъдат още веднъж двама от най-хубавите и известни пловдивски психолози – Събка Дякова – Чехович и Стоичко Миличин. От Оперативна програма " Радостни обреди “ канят всеки искащ да вземе присъединяване на  17 октомври / сряда/ от 18,00 часа в постройката на Централен дом на младоженците, намираща се на ул. “Христо Г. Данов “ 36. За записване: тел. 0889 91 60 60, e-mail: [email protected] и  на  фейсбук страница: Оперативна програма " Радостни обреди ".  

Събка Дякова-Чехович е психолог с персонална процедура и публицист. Завършила е логика на психиката във Великотърновския университет и голям брой квалификационни курсове в областта на психоаналитичната, телесно ориентира, фамилната и други лечения. Сертифициран семеен терапевт. Актуално се образова за Балинтов терапевт, член е на Българското балинтово общество. Автор е на книги  с психическа устременост: първата ѝ книга " Фитнес за женската душа “ е издадена през 2012 година има към този момент три издания. Това е и име на цикъл семинари за личностно развиване и мотивация за дами, който тя води.

Най-новата ѝ книга " Любовта на разведената жена "   излиза от щемпел в края на 2017 и е измежду най-продаваните книги в категория публицистична логика на психиката. Публикува психически материали в персоналния си уебсайт, в обществените мрежи и други електронни издания. Определя себе си като щастлива майка на двама синове, задоволена жена и любопитно, играещо си с живота дете. Семинарите, които води са интерактивни, живи, завладяващи.  

Стоичко Миличин е квалифициран магистър психотерапевт в региона на самостоятелната логика на психиката. С дълготраен опит и специализации добити в България и в чужбина. В психотерапевтичната си активност съчетава способи както от обичайна по този начин и трансперсоналната логика на психиката. В работата си в " Миличин център “ сплотява екип от експерти, чийто опит и неповторими авторски стратегии са помогнали на доста хора да открият пътя към персоналното и фамилно благополучие. В самостоятелната си процедура сполучливо работи за решение на проблеми от друго естество – уплахи, депресии, личностни и фамилни рецесии, употребявайки техниките на когнитивната логика на психиката, Ериксоновата внушаемост, невролингвистичното програмиране и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР