След кратката лятна ваканция в Би Ти Ви с пълна

...
След кратката лятна ваканция в Би Ти Ви с пълна
Коментари Харесай

Разтърсваща СНИМКА показа какво остана от Шоуто на Слави

След късата лятна почивка в Би Ти Ви с цялостна пара текат ремонтни действия по снимачните площадки.

Майсторите са ориентирани главно към студиото на Слави Трифонов, което след 19 години опустя. Емблематичният ескалатор, по който шоуменът слизаше всяка вечер, към този момент е в историята. На негово място зее дупка. Кадри от разрушеното знаково пространство показа артистът Миро. Той милее за предишното, когато е бил посетител на едно от най-гледаните излъчвания в родния ефир, писа „ България Днес “.

Изпълнителят на „ Гълъбо “ разноски виртуално феновете си зад кулисите на помещението. На видеото ясно се вижда - домът на Слави през последните години се е трансформирал в строителна площадка. Какво ще изникне на негово място, по този начин и не излиза наяве. Студиото е съединено преди 19 година Освен дивана и бюрото си Дългия не е взел нищо друго със себе си. На сцената, на която се изявяват музикантите от " Ку-ку бенд ", са останали пустеещите им столове, а тези на публиката най-вероятно ще събират прахуляк в някой от складовете на малкия екран.

Слави Трифонов разгласи в последното си шоу в ефира на Би Ти Ви, че основава лична медия. Телевизията би трябвало да започва на 16 септември. Освен с телевизия Слави ще развива и личен политически план, който съгласно политолози няма да успее да набере мощ до локалните избори.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР