След кратък застой и посвещаване на семейни ангажименти, разкошното холивудско

...
След кратък застой и посвещаване на семейни ангажименти, разкошното холивудско
Коментари Харесай

Секси отмъщението на Блейк Лайвли

След къс застой и посвещаване на фамилни задължения, луксозното холивудско украшение Блейк Лайвли се завръща в киното. Тя се надява, че 2018-а ще бъде нейната година. Особен значим за актрисата е планът The Rhythm Section. В този филм тя играе мощна и стилна жена, която потегля да отмъщава на хората, които са оркестрирали самолетната злополука, в която умира нейното семейство.

Ролята ще бъде завладяващо предизвикателство за Блейк Лайвлил Младата изпълнителка може да бъде разказана като вълнуващо, вдъхновяващо и вкусно въплъщение на концепцията за волна и витална американска хубост. Тя е типичното калифорнийско момиче – израснала в Лос Анджелис в артистично семейство, в прелестна физическа форма и с достоверен тихоокеански загар, обработен от години на безгрижни плажни завършения.

Външният тип на палаво плажно зайче елементарно я въвлече в екранното факсимиле на секси сърфистка. Този подтикващ стандарт проработи прелестно в наркотичния трилър “Диваци ” на Оливър Стоун, който способства за нейното популярност в най-голяма степен, както и в хоръра “Опасни води ”, въодушевен от шедьовъра “Челюсти ”.

Блейк Лейвли се усеща удобно по бански с нехайно пусната светла грива, излизаща или влизаща в океана на каданс, сантиментално осветена и окъпана от златния диск на слънцето.

Тя има по едно и също време почтеното лъчение на жанрова жертва от трилър и телесната настъпателност и самонадеяност на целеустремена дама от съвременен авторски филм.

Лайвли се пласира прелестно като мечтана жена, цел за разнородни хищници – мексикански мафиоти в “Диваци ” и солидни бели акули в “Опасни води ”. Нежната фигура на Блейк е толкоз естествено красива, заобиколена от талази и пясък, изложена в природата. Може да се каже, че във водата тя се усеща “в свои води ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР