След кончината на кралица Елизабет II, един от въпросите, които

...
След кончината на кралица Елизабет II, един от въпросите, които
Коментари Харесай

Чарлз III абдикира. Уилям няма да е крал: Предсказанията на Нострадамус

След кончината на кралица Елизабет II, един от въпросите, които мощно вълнуват британците, пък и света, е какъв крал ще бъде Чарлз III и ще абдикира ли той в реалност в интерес на сина си, както се спекулира напоследък.

За да надникнат в близкото бъдеще и да видят какво следва след след гибелта на най-дълго управлявалия монарх в историята на Европа, мнозина се обръщат към изненадващи източници, измежду които е и книгата „ Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето “ от Марио Рединг. Там участва предсказанието, че монархът си отива от този свят през 2022 година, както се случи по-рано този месец.

Според написаното крал Чарлз Трети абдикира, само че ще бъде сменен от човек, който ще бъде същинска изненада за обществото.



Смята се, че в тези пророчества Нострадамус е предсказал още убийството на Беназир Бхуто през 2007 година и финансовата рецесия от 2008 година, пишат от The Little Things. Авторът Марио Рединг твърди също, че книгата е дала прогноза и за офанзивите през 2015 година в Париж.

Wales Online описва заглавието с създател Марио Рединг като „ единствената книга за Нострадамус на пазара, която се занимава извънредно с бъдещите пророчества на френския доктор. Тя употребява теорията на Марио, че четиристишията, написани от Нострадамус, са номерирани, с цел да корелират с датите. “

В книгата, която разчита пророчествата на Нострадамус, е предсказана както гибелта на кралица Елизабет Втора, по този начин и абдикацията на крал Чарлз.



Ето какво гласи четиристишието 10/22: „ Тъй като не утвърждават развода му/Човек, който по-късно сметнаха за недостоен/Хората ще изгонят Краля на островите/Ще го размени човек, който в никакъв случай не е очаквал да бъде крал. “

В изданието на книгата от 2005 година Марио написа: „ Това четиристишие няма да бъде изненада за английския народ и има необятно значение. Първото е, че кралица Елизабет ще почине към 2022 година, на възраст към 96 години, с пет години по-рано спрямо майка ѝ. “ Да напомним, че Кралицата майка си отива на 101-годишна възраст през 2002 година, по-малко от пет месеца преди да стане на 102 година Така разликата в продължителността на живота при двете дами в действителност е пет години.

Марио счита, че Чарлз Трети ще абдикира, откакто се „ умори от непрекъснатите офанзиви както против себе си, по този начин и против втората си брачна половинка “ и заради „ негодуванието, което има против него измежду избрана част от английското население след развода му с Даяна, принцесата на Уелс “.



Колкото до индивида, който следва да седне на трона, след Чарлз, към този момент това остава мистерия. Книгата от 2005 година допуска, че принц Хари, херцогът на Съсекс, вписващ се в описанието на „ човек, който в никакъв случай не е очаквал да бъде крал “, ще стане идващият монарх, вместо своя брат Уилям, новият принц на Уелс.

Марио умира през януари 2017 година, като не доживява да види, че интерпретацията му на четиристишието за гибелта на кралица Елизабет през 2022 година се сбъдва.
Преди години той споделя: „ Откакто излезе книгата, съвсем всяко едно четиристишие се е оказало по-малко или повече правилно. Наистина с ръка на сърцето мога да кажа - отидете и погледнете ранните издания - нищо не се е трансформирало. “

Марио даже твърди, че книгата предсказва гибелта на първия крал Чарлз през 1649 година: „ Има едно неизмеримо четиристишие, показател с дата 49. Всеки историк незабавно ще разбере защо приказвам, когато се споделя, че британският парламент ще провокира гибелта на краля. Е, по времето, когато Нострадамус написа това, през 1555 година, нито един парламент не е умъртвявал своя крал. Това в никакъв случай не се е случвало - а Чарлз Първи бива обезглавен през 1649 година “

По мотив възродения интерес към книгата на татко си, синът на Марио - Лори Рединг, отбелязва: „ Беше в действителност необикновено да видя толкоз доста хора да разискват и споделят книгата на татко ми. Той я написа с обич и в случай че беше тук през днешния ден, щеше да бъде извънредно горделив, че редица от неговите тълкования се сбъднаха. Очаквам с неспокойствие да видя какви други прогнози се сбъдват. “

И дали в действителност пророчеството на Нострадамус с абдикацията на Чарлз III и възкачването на престола не от принц Уилям, а от различен човек ще се окажат правилни, занапред следва да разберем.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР