След класирането си за групите на Лига Европа отново намери

...
След класирането си за групите на Лига Европа отново намери
Коментари Харесай

Медиите в Швейцария: ЦСКА-София е най-слабият отбор на хартия

След класирането си за групите на Лига Европа още веднъж откри място в някой от международните медии. Издания в Румъния и Швейцария не останаха безмълвни и разясниха групата, в която са попаднали техните тимове. Българският отбор ще мери сили с, и румънския Клуж.Швейцарският уебсайт Sport, който в предната си публикация дефинира ЦСКА-София като воден от, този път разказа българския отбор като “покорителя” на.

Колегите им от SRF пък пишат за “червените”: “Като най-слабия тим на хартия, ЦСКА-София ще играе в групата на Йънг Бойс”. И двата уеб страницата обаче обръщат повече внимание на любимеца в групата Рома и представянето на италианския отбор.

В прилежаща Румъния медиите намират повече място за представянето на ЦСКА-София, а Digisport дефинира “червените” като огромна изненада: “Съседите ни от ЦСКА-София направиха огромна изненада в плейофа на Лига Европа, като съумяха да победят Базел с 3:1. Отборът е оценен на 18,5 милиона евро, а треньорът съумя да го класира, започвайки от първия прелиминарен кръг. Най-ценният състезател на българите е полузащитникът Юнус Санкхаре, оценен на 4 милиона евро”.

В обществените мрежи мненията са разнообразни, като едни от тях дефинират групата като слаба, а други считат, че мачовете ще са сложни за всеки един тим. Появиха се прогнози за извънредно класиране в груповата фаза, като някои консуматори сложиха ЦСКА-София на второ място след Рома.

/ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР